Bluetooth музикален център

Музикален Bluetooth център

Вашият смартфон е източникът на звук за тази аудио система. Изключително лесно свързване чрез Bluetooth. Изберете своята музика и се отпуснете.

Bluetooth аудио система (BMN50Easy-TW)

Bluetooth аудио системата за Вашата баня или кухня.

Музикалният Bluetooth център е малък, но с превъзходни качества. Той може да бъде вграден във всеки окачен таван. Малките високоговорители (диаметър 130 mm), в съчетание с компактен приемник/усилвател осигуряват истинско звуково преживяване дори и за най-взискателните потребители. Стриймвайте музика директно от Spotify, Deezer или Вашата музикална библиотека. Четете надолу, за да научите повече за възможностите на тази аудио система.

Високоговорители се монтират бързо и лесно посредством пружинни скоби.

Bluetooth

Bluetooth (3.0) технологията осигурява стабилна връзка, без смущения, до 10 метра. Просто свържете смартфона си и след това продължете с обичайните си дейности в банята или останалата част от дома.

Адаптер - 12V

Моделът се характеризира с компактен дизайн и висока мощност (50W, 20W RMS). Захранването се осигурява от външен източник (230V / 12V). Адаптерът (както и мини кутията) може да бъде поставен през отвора на високоговорителя, директно в тавана.

Голям обхват

Обхватът е до 15 метра (при открити пространства). В случай, че искате да го разширите, можете да използвате включения в пакета комплект за разширение. Върху видимата страна на тавана се монтира бяла антена, докато мини-кутията остава все така скрита от погледа.

Настроения...Различен цвят за всяка ситуация

Можете да избирате измежду 200 различни цвята за Вашия високоговорител, така че да постигнете пълна хармония с интериора на помещението.

Запазете контрола

Контролът е винаги във Вашите ръце, тъй като стриймвате музика директно от своя смартфон. Звукът се предава към музикалния център в тавана посредством Bluetooth. Толкова е лесно. За Вас остава да се забавлявате.

AUX свързване

Музикалният Bluetooth център е оборудван и с AUX жак (мини-жак). По този начин можете да свържете и външно устройство, например телевизор. В случай, че се създаде Bluetooth връзка, AUX свързването се деактивира автоматично.

Други вградени тонколони?

Ако предпочитате да комбинирате музикалния Bluetooth център с други тонколони, можете да разгледате цялата гама високоговорители, които предлага AquaSound. Всеки един от тях може да бъде свързан към мини кутията. Така създавате музикална система, която отговаря точно на Вашите изисквания и нужди.

Влагоустойчиви тонколони

Високоговорителите 'Twist' са устойчиви на висока влажност, както и на директно мокрене (клас IPX4). Това ги прави идеални за употреба в банята, без да бъдат компрометирани тяхното качество и дългосрочна работа.

Бърз монтаж

Времето за монтаж обикновено е между 8 и 10 минути. Инсталацията е изключително лесна.

Plug & Play

След като свържете мини кутията с адаптера и високоговорителите, Ви остава само да направите Bluetooth връзка със своето смарт устройство и да се насладите на любимата си музика.

Спецификации и документи за изтегляне

Основни характеристики на продукта.

Размер на мини кутията: 140 x 100 x 40 mm
Bluetooth версия: 4.0 (A2DP)
Мощност: 50 Watt (максимална)
Обхват: до 15 метра (за открити пространства)
Външен размер: 130 mm (обиколка)
Високоговорители: 45 mm дълбочина
Високоговорители: 50 Watt (максимална мощност)
Цвят на високоговорителите: RAL 9016
Адаптер: 230V / 12v (3A)
Кой модел да изберете?

Изберете музикалния Bluetooth център, в случай, че искате да използвате своето смарт устройство като източник на звук. Системата може да бъде доставена и без високоговорители, ако искате да комбинирате с някой от другите модели тонколони на AquaSound. Възможна е и комбинация с контролера N-Joy. Разгледайте и направете своя избор.

EMC50Pro-TW

Комплект с контролер N-Joy

BMN50Easy-TW

Set with 'Twist' speakers