Move Bluetooth ceiling speaker

Комплект вградени високоговорители с Bluetooth 'Move'

Вашият смартфон като източник на звук и лесно сдвояване посредством Bluetooth. Готово. Сега се потопете в света на любимата си музика и се отпуснете. Висококачествените Bluetooth високоговорители могат да бъдат вградени във всеки окачен таван.

Висококачествени високоговорители за Вашата баня, кухня и веранда

Тези Bluetooth високоговорители могат да бъдат вградени в тавана на помещението, а също и под верандата. Големите тонколони (диаметър 230 mm) възпроизвеждат кристално чист звук. Комплект, който ще се впише във всяка баня. Този комплект говорители от висок клас е "черешката на тортата" в гамата продукти на AquaSound. Стриймвайте собствена музика или използвайте приложение от типа на Deezer и Spotify. Един сет, който е изключително лесен за монтаж и употреба. Прочетете надолу, за да научите повече за възможностите и функциите на тези високоговорители.

Високоговорителите 'Move' могат да бъдат изцяло вградени в тавана.
Винтовите куки подсигуряват бързо фиксиране.

Bluetooth

Технологията Bluetooth (4.0) осигурява бърза и надеждна връзка и предаване на звука без смущения в радиус до 10 метра. След като свържете говорителите с Вашия смартфон или таблет, можете да продължите със заниманията си в компанията на любимата музика.

Адаптер - 24V

Мощността на високоговорителите е 70 вата (40W RMS), захранването става от външен източник (230V/24V). Трансформаторът може да бъде поставен в тавана.

Високоговорителят 'Move' в действие

Тонколони, устойчиви на влага

Високоговорителите Move са устойчиви на влага. Пластмасовият корпус, в комбинация с конус от кевлар и решетка с тройно покритие, гарантират, че тонколоните ще продължават да изпълняват своите функции дори и при екстремни условия.

Цветове…. създайте перфектната комбинация

Всеки високоговорител в подходящия цвят, който да пасне перфектно на помещението. Това става възможно с функцията 'Moods' (Настроения). Изберете един от над 200 цвята, които имате на разположение, така че да съчетаете говорителите с цветовата гама на помещението. Придайте нотка на изключителност на своя интериор.

Запазете контрола

Контролът е винаги във Вашите ръце. Звукът се възпроизвежда директно през тонколоните, вградени в тавана.

AUX свързване

Комплектът е оборудван с AUX жак (мини-жак). По този начин можете да свържете и външно устройство (например телевизор за баня AquaSound) към високоговорителите. В момента, в който устройство осъществи Bluetooth връзка, AUX връзката се разпада автоматично.

Свързване

AUX жакът се използва за трансфер на звука от външни източници. В момента, в който се активира Bluetooth връзка, AUX връзката се деактивира автоматично. В допълнение, има конектор за високоговорители (червено-черно), свързан към втори (пасивен) говорител.

Акценти

Настройте прецизно басовите честоти. Превключвателят има три позиции, така че да настроите нивото на басите спрямо Вашите предпочитания.В допълнение, пищялката може да бъде насочена директно към слушателя. Решетката на високоговорителя се придържа на мястото си посредством 8 мини магнита, което позволява бързо и лесно да бъде преместена с цел да се направят леки настройки и после отново да бъде поставена на мястото си.

Бърз монтаж

Монтажът отнема между 8 и 10 минути. Инсталацията е изключително лесна.

Plug & Play

Не са необходими специфични технически познания, за да оперирате с продукта. Просто свържете Вашето устройство и се насладете на любимата си музика.

Спецификации и документи за изтегляне

Основни характеристики на продукта.

Размер: 230 mm (кръгъл модел)
Размер на отвора: 210 mm (кръгъл модел)
Bluetooth версия: 4.0 (A2DP)
Мощност: 70 Watt @ 8 Ohm (максимална)
Обхват: 65Hz до 20kHz
Обхват: до 15 метра (за отворено пространство)
Дълбочина на монтаж: 95 mm
Цвят: RAL 9010
Адаптер: 230V / 24v (3A)
Кой модел е подходящ за Вас?

Изберете модела 'Move', ако искате да използвате Вашето аудио устройство като източник на звук. Можете да комбинирате високоговорителите и с контролера на музикалния център N-Joy, за да създадете напълно влагоустойчива радио система, която да управлявате дори и с мокри ръце.

IRS70Pro-M

В комплект с N-Joy контролер

SPKMove70-W

Комплект високоговорители 'Move'