Waterproof Bluetooth Sound-Bar

Bluetooth тонколони Sound-Bar (влагоустойчиви)

Влагоустойчивите тонколони Sound Bar могат да бъдат инсталирани лесно и бързо във всяка баня. Монтират се както хоризонтално, така и вертикално, върху повърхност/мебел или висящи върху стената. Дължината им е само 50 cm. Можете да използвате iPhone или друг смартфон като източник на звук, или да изберете любимата си радиостанция и да се насладите на хубава музика докато си вземате душ.

Влагоустойчиви тонколони Sound-Bar за Вашата баня

Красив акцент, който би подхождал на всяка баня. Този продукт може да бъде поставен върху мебелите или да се закрепи за стената по 4 различни начина. Можете да свържете високоговорителите Sound-Bar посредством Bluetooth и по този начин да стриймвате музика от устройството си или от приложения като Spotify и Deezer. Всичко е толкова лесно и удобно.

Bluetooth

Високоговорители Sound-Bar на AquaSound са оборудвани с Bluetooth технология. Това осигурява безпроблемно и стабилно предаване на звука с радиус до 10 метра. Следователно можете да свържете смарт устройство със системата, след което да продължите да вършите своята работа из дома, наслаждавайки се на кристален звук и любими песни.

12-волтово зарядно

Sound-Bar са снабдени с външно захранване (230V / 12V). 12-инчовият кабел е с дължина 250 mm и може да бъде поставен в 5,8-инчова изолационна тръба, ставайки "невидим" за вас. Можете да използвате и вградения адаптер, който да поставите в обикновена разпределителна кутия.

Бърз монтаж

Времето, необходимо за монтаж е между 8 и 10 минути. Процесът на инсталиране е лесен и ще Ви спести разходи. При необходимост, се консултирайте с наш специалист или приложеното ръководство преди монтажа.

Plug & Play

Не са необходими специални технически познания. Подайте захранване и тонколоните Sound-Bar са готови за употреба. Свържете се чрез Bluetooth към Вашето устройство и пуснете любимата си радиостанция или плейлист.

Влагоустойчиви

Тонколоните Sound-Bar са с клас на влагоустойчивост IPX4. Притежават алуминиеви компоненти и допълнително лакирана скара. Силиконовите бутони осигуряват безпроблемна употреба във влажни зони, каквито са баните. Музикалната система е напълно функционална дори при управление с мокри ръце.

Закрепване към стената

Музикалната система може да бъде закачена към стената в хоризонтално или вертикално положение.

В стояща позиция

Можете да поставите системата и върху мебелите, на крачета. Хоризонтално или вертикално, Вие избирате.

Запазете "контрола"

Управлявайте единствено чрез своето смарт устройство. Пуснете радио, приложение или музика от паметта на телефона и чуйте звука през Bluetooth-високоговорителите.

AUX връзка

Тонколоните Sound-Bar са оборудвани и с AUX-жак (мини жак). Ако бъде открита налична Bluetooth-връзка, AUX-връзката бива деактивирана автоматично.

Сдвоена връзка

Можете да свържете две тонколони Sound-Bar заедно, посредством безжична (WiFi) връзка (постоянна), като използвате интелигентната система за сдвояване. Това придава един изключително елегантен вид на Вашата баня, кухня или друго помещение. Просто свържете своя телефон и музиката ще зазвучи от тонколоните едновременно.

Високоговорител Sound-Bar, поставен върху мебелировката

Стилен дизайн

Високоговорителите Sound-Bar имат стилен дизайн и модерна визия. Всеки компонент е в хармония с другите. Влагоустойчивите тонколони приковават погледите и се превръщат във фокусната точка на помещението.

Спецификации и документи за изтегляне

Основни характеристики.

Размер: 500 x 85 x 80 mm
Монтаж: 4 позиции
Bluetooth версия: 4.0 (A2DP)
Мощност: 25 Watt
Диапазон: 20Hz tot 22kHz
Обхват: до 12 метра (на открито)
Цвят на високоговорителите: RAL 9016
Адаптер: 230V / 12v (2,5A). Блокадаптер.....по избор, вграден: 230V / 12 (2A)

Кой модел е подходящ за Вас?

Можете да изберете Sound-Bar като самостоятелна музикална система и да го свържете със своя смартфон като източник на звук. А можете и да го комбинирате с контролера N-Joy и да изградите собствена влагоустойчива аудио система.

EMC45Pro-SB

С N-Joy контролер

SPKSB45-W

Sound-Bar (влагоустойчив)