Софтуерни обновления

Софтуерни обновления за N-Joy - радио за баня

Открийте актуализации за музикалния център N-Joy.

4.0.1 (d.d. 6-2 2018)

В случай, че версията на Вашия контролер е по-ниска от 4.0.1 или 4.0.0, е необходимо да обновите до най-новата версия (4.0.1) посредством компютър (процесът е еднократен). Кликнете върху бутон ‘Към обновление 4.0.1’ и следвайте стъпките за обнояване.

SPOTIFY

Регистрирани ли сте в Spotify? В такъв случай ще имате достъп до личните си плейлисти през контролера на N-Joy, както и да откриете нова музика. Процесът е бърз и интуитивен.

ЧАСОВНИК

Добавихме и функция “часовник”. Когато N-Joy е поставен на стойката върху стената, ще се появи часовник. Натискайки бутона On/Off (включване/изключване) можете да изгасите или включите отново екрана.  По този начин Вие сами избирате дали да се насладите на малко музикално безвремие или часовникът да Ви подсеща, че е време за следващата задача.

ЕЗИКОВА ВЕРСИЯ

Добавихме допълнителни езикови пакети.

PUSH-PROTECTOR

Забелязахме, че много от нашите потребители предпочитат да оперират с контролера N-Joy директно от стойката на стената (превключвателя включване/изключване). В този случай, препоръчване да инсталирате Push Protector-ът. Можете да го заявите безплатно. Изпратете ни имейл с Вашите имена, телефон и адрес, за да Ви го изпратим.

FOR THE MOST BEAUTIFUL IMAGE