Радио за баня със Spotify

Гледайте цялото видео (90 секунди)

N-Joy Music Center (с вграден Spotify)

Радиото за баня

Влагоустойчива музикална система. Може да бъде напълно интегрирана в банята. Имате и опция да свържете системата към външно устройство (смартфон, таблет), но това не е задължително условие, за да се насладите на тази аудио система. Слушайте музика онлайн* или от паметта на контролера N -Joy. Можете да пуснете и предпочитаните си плейлисти от Spotify**. Контролерът се поставя в магнитна стойка, монтирана на стената, която служи и като зарядно устройство. По този начин контролерът е винаги зареден и готов за употреба. Между контролера и мини усилвателя се създава блутут връзка. Съвместно с влагоустойчивите тонколони, усилвателят подсигурява добро и качествено озвучаване на цялата баня.

* Необходимо е наличие на Wifi
** Spotify Premium е с платен абонамент, но има наличен и безплатен план (при съответните ограничения)

Радиото за баня

Аудио системата за баня се превръща във фокусната зона на Вашата баня. Влагоустойчивият контролер е винаги в режим на изчакване, удобно разположен в своята магнитна скоба. Вие избирате дали да слушате музика онлайн (като свържете смартфона си) или да изберете някоя от любимите си песни, съхранени в контролера. След това музиката "потича" през вградените в тавана високоговорители. Системата може да бъде вградена в банята, кухнята, верандата, нявсякъде, където пожелаете, защото е напълно влагоустойчива.

Магнитна стойка / зарядно

Влагоустойчивият контролер се поставя в магнитна стойка, която едновременно е и зарядно устройство. Контролерът е винаги зареден и активирате възпроизвеждането на звук само с две натискания. Можете да слушате радио или музика, съхранена в паметта на контролера.

Това, което остава скрито

Радиото за баня има влагоустойчив контролер, а неговата магнитна поставка може да се монтира на стратегическо място в банята. Мини кутията, от своя страна, може да бъде вградена и по този начин - скрита от погледа. Това придава на аудио системата минималистична и професионална визия.

Бърз и лесен монтаж

Монтажът на радиото за баня е бърз и лесен. Обикновено отнема по-малко от 25-30 минути. Мини кутията се поставя в тавана, през същия отвор, който сте пробили за тонколоните. След като поставите кутията, монтирайте и високоговорителите (с помощта на винтови куки) и накрая закрепете поставката за контролера на стратегическо място върху стената.

Plug & Play

Не са необходими специфични технически познания, за да инсталирате аудио системата. Всичко е на принципа "plug and play". Запълнете пространството с любимия си звук бързо и безпрепятствено.

След като инсталирате Bluetooth аудио системата за баня, пред вас стоят множество възможности:

Влагоустойчива аудио система

Музикалният център N- Joy е влагоустойчив. Това го прави напълно безопасен за монтаж и използване в банята. Самият контролер може да се използва под душа или във ваната. Високоговорителите са разработени да устояват на висока степен на влажност.

Други високоговорители?

Възможно е да комбинирате музикалния център N-Joy с различни високоговорители за баня. Достатъчно е само да изберете от нашата гама продукти. Всички тонколони на AquaSound могат да бъдат свързани към мини кутията. По този начин, създавате комбинацията, която най-пълно отговаря на нуждите Ви.

Спецификации и документи за изтегляне

Основни технически характеристики

Контролер N-Joy

Клас на водоустойчивост IPX6
Магнитна стойка/зарядно
Bluetooth версия: 3.0
WiFi
5-инчов тъч екран
16 GB вградена памет
Бутони V+ / V- за звука
Акумулаторна батерия 1500 mHa

Мини кутия

Размери: 140 x 100 x 45 mm
SMA антена (черна)
Допълнителен комплект с бяла антена
Bluetooth версия: 3.0 (A2DP)
Максимална мощност: 50 Watt
Усилвател клас D
Обхват: до 12 метра в открито пространство
Адаптер: 230V / 12v (2,5A)

Тонколони 'Twist'

Диаметър 45 mm
Размер на отвора: 110 mm
Максимална мощнсот: 45 Watt @ 8 Ohm
Честотен диапазон: 75Hz до 20KHz
Тонколона: RAL 9016
С включени 3-метрови кабели, 2 броя
.
.
Кой модел да изберете?

Музикалният център N-Joy в комплект с тонколони 'Twist' ще Ви даде невероятно съотношение между цена и качество. В случай, че искате да използвате максималния потенциал на аудио системата, комбинирайте с тонколони 'Move'.

IRS70Pro-M

Музикален център N-Joy с тонколони 'Move'

EMC50Pro-TW

Музикален център N-Joy с тонколони 'Twist'