Радио за баня със Sound-Bar

Музикален център N-Joy, със Sound-Bar

Bluetooth радиото за баня

Влагоустойчива музикална система за баня. Може да бъде изцяло вградена. Използвайте я като напълно функциониращо самостоятелно радио или я свържете към смартфон. Освен това, можете да съхранявате музика и в контролера. Той може да се постави в магнитна стойка (която служи и за зареждане), закрепена за стената... по този начин устройството ще бъде винаги заредено и готово за употреба.

Bluetooth радиото за баня

Аудио системата за баня се оформя като централната зона в помещението. Влагоустойчивият контролер се поставя в магнитен държач на стената и стои в режим на "изчакване". Изберете любимата си радиостанция (чрез интернет) и звукът ще излезе през вградените в тавана високоговорители. Не е необходим телефон, но е възможно да свържете такъв към системата.

Магнитна стойка за стена /

зарядно устройство

Влагоустойчивият контролер се разполага в магнитната поставка, която служи и за зареждане. Следователно, Вие винаги разполагате с напълно зареден контролер, готов за употреба във всеки един момент. Само две докосвания Ви делят от любимото радио или песни, съхранени в паметта на контролера.

След като инсталирате аудио системата, Вие ще можете да:

Бърз и лесен монтаж

Монтажът на Bluetooth радиото за баня е бърз и лесен. Обикновено отнема до 20 минути. Тонколоната Sound-Bar може да бъде закачена за стената или поставена върху равна повърхност. Сложете стойката за контролера на удобно за Вас място. Свържете двете устройства към захранването и това е всичко.

Plug & Play

За монтаж и използване на тази музикална система не са необходими специфични технически познания. Системата е тип "plug & play". Закрепвате, свързвате и включвате. Всяка баня и кухня може да бъде озвучена с минимални усилия.

Стилен дизайн

Sound-Bar придават модерна визия на всяка баня. Компонентите са в хармония един с друг. Влагоустойчивите тонколони Sound-Bar се превръщат в стилен притегателен център.

Влагоустойчива

Аудио системата N-Joy е напълно безопазна за употреба в банята или други помещения с висока степен на влажност. Контролерът N-Joy може да се използва под душа или във ваната. Високоговорителите издържат на висока влажност.

Спецификации / Документи за изтегляне

Основни характеристики

Контролер N-Joy

Клас на водоустойчивост IPX6
Магнитна стойка/ зарядно
Bluetooth версия: 3.0
WiFi
5-инчов тъч екран
16 GB вградена памет (може да се увеличава)
V+ / V- 'Твърди бутони'
Акумулаторна батерия 1500 mHa

Тонколони Sound-Bar

Размери: 500 x 80 x 75 mm
Bluetooth 3.0
4 позиции за закрепване
Мощност: 25 Watt
Цвят: RAL 9016
AUX връзка (мини жак)
Twin-Link (свързване на два звука един с друг)
.
Кой модел да изберете?

Музикалната система N- Joy е налична като вариант за поставяне върху повърхност (в комплект с тонколони Sound-Bar) или за вграджане (с комплект високоговорители 'Twist'). Изберете този модел, който отговаря най-пълно на Вашите нужди.

EMC50Pro-TW

N-Joy Music Center с комплект високоговорители 'Twist'

EMC45Pro-SB

N-Joy Music Center и влагоустойчив Sound-Bar.