Аудио системи за хотели

[rev_slider_vc alias=”hotel-audio”]

Създайте неповторимо музикално изживяване за своите гости

Изборът на места за наставяне се увеличава непрекъснато. Ето защо е важно да бъдете отличителни. Допълнителните опции, които предлагате на гостите си, могат да се окажат ключов фактор при решението къде да отседнат. Hotel Room Audio (проектирано от AquaSound®) предлага интегрирани аудио системи, които да бъдат използвани и управлявани чрез смарт устройства, директно от Вашите гости. Системите не се нуждаят от специфична поддръжка и са готови за употреба по всяко време.

От всяко смарт устройство

Давайки възможност на гостите си да се насладят на истинско и персонализирано музикално преживяване, ще ги накарате да се почувстват като у дома си много бързо. Всеки може да управлява музиката в стаята си, от личното си смарт устройство,след като го свърже към високоговорителите посредством Bluetooth.

Как работи

Всеки продукт (за всяка индивидуална стая) е предварително персонализиран. Необходимо е да бъдат уточнени три уникални настройки, а останалото оставете на нас. Тези настройки са:

Максималната сила на звука се програмира предварително. По този начин гостите Ви ще могат да се насладят на качествен звук, без да пречат на останалите посетители.

Задайте уникален номер на всяко Bluetooth устройство - ‘’Стая 301’’ , ‘’Стая 302’’ или дори ‘’Ter Eijk / 416’’. Всичко е възможно. Вие ни давате имената, а ние ще се погрижим всяко устройство да има уникален идентификационен номер.

****

Уникален четирицифрен код удостоверява, че гостите в конкретна стая ще се свържат единствено с устройството, разположено в нея.

Цветове…. създайте перфектната комбинация

Изберете един от над 200 цвята, които имате на разположение, така че да съчетаете цветът на говорителите с цветовата гама на помещението. Придайте нотка на изключителност на своя интериор.

Реакцията на потребителите

Хотелите, оборудвани с аудио системи са предпочитани за престой. В днешно време наличието на WiFi е стандартно за всяка стая и апартамент. С нашите системи, Вашите гости ще могат да свържат смарт устройствата си и да се насладят на качествен звук.

Три различни решения

За всяка ситуация има подходяща аудио система. Всяка една има свои отличителни характеристики. Без значение дали ще оборудвате 1, 10 или 100 хотелски стаи и апартамента, за всеки бюджет има подходящ продукт.

HRA Sound-bar:

HRA Музикален център:

HRA Move:

+ 359 878 702 510

+ 359 876 621 310